Jørgine Massa Vasstrand

Jørgine setter 10 unge mennesker på prøve fysisk og psykisk. Influenser Jørgine Funkygine Massa Vasstrand 33 og dansepartner Santino Mirenna 28 har gjennom helgen delt en rekke bilder i sosiale medier som viser alt annet enn norske omgivelser og en rask sveip i ovennevntes Instagramprofiler viser at duoen er sammen på Ayia Napa på Kypros.


Pin On Extreme Women S Fitness

SKAL VI DANSE.

. Klare for Skal vi danse 090822 1246 090822 1246. Til toppen Ansvarlig redaktør. En rekke kjente ansikter skal prøve seg ute på parketten på nytt deriblant Jørgine Massa Vasstrand 33.

PÅ SKJERMEN IGJEN. Tålmodigheten ble satt på prøve da Jørgine Funkygine Massa Vasstrand 33 skulle føde for fjerde gang. Men på grunn av høy utetemperatur hadde dette begrenset effekt.

Skal vi danse er en norsk TV-produksjon som har gått på TV 2 siden 2006 der hver sesong er en konkurranse i selskapsdansI serien blir norske kjendiser satt i dansepar med profesjonelle selskapsdansere og danser til vurdering av et dommerpanel og av TV-seerne. Ingen hokus pokus bare gode vaner. Det er premiere på fjerde sesong av Funkyfam på TV 2 PLAY og vi har tatt en prat med Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand om litt av det vi får møte på denne.

Hun danser med Santino Mirenna 28 og har hatt en litt utradisjonell start på. A post shared. Treningsprofil og influenser Jørgine Funkygine Massa Vasstrand og hennes familie er tilbake på TV-skjermen med sesong fire av TV 2-programmet Funkyfam.

Jørgine Funkygine Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av Skal vi danse - All Stars - men var forbanna over én detalj. Treningsturen til Skal vi danse-aktuelle Jørgine Massa Vasstrand 33 og dansepartner Santino Mirenna 28 har ikke gått helt etter planen. Tirsdag kunngjorde TV 2 hvilke kjendiser som skal svinge seg på parketten i høstens TV 2 satsing Skal vi danse.

View this post on Instagram. Jørgine Massa Vasstrand. De har kun hverandre å støtte seg på.

Hver episode slutter med at det paret som har fått færrest stemmer må forlate konkurransen. I tillegg til at Helene Olafsen tar over stafettpinnen for Katrine Moholt som programleder når sistnevnte skal ta på seg danseskoene etter 16 år gjør også flere historiske Skal vi danse-deltakere comeback. GOD KVELD NORGE TV 2.

Hva betyr det å være tøff. Jørgine hadde planlagt en treningscamp denne sommeren lenge før det ble klart at hun skal delta i Skal vi danse. Jørgine Funkygine Massa Vasstrand og hennes dansepartner Santino Mirenna er nemlig langt fra den blanke parketten i Oslo hvor konkurransen blir holdt.

Kristina Fritsvold Nilsen. Jørgine Massa Vasstrand Linni Meister og Magnus Carlsen er nominert til Reality Awards i kategorien Årets pute-TV. Jenny Emilie Aas Vis mer - Derfor ble det også gjort løpende tiltak for å kjøle ned studio med lufting i pausene.

Her får seerne nok en gang et innblikk i treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand 33 og familiens liv. I tillegg til variert og lystbetont treningsinnhold og sunne næringsrike og lettvinte oppskriftert. De er nemlig på Kypros.

Jørgine Massa Vasstrand Linni Meister og Magnus Carlsen er nominert til Reality Awards i kategorien Årets pute-TV. Jørgine Massa Vasstrand 33 sier at da hun bestemte seg for å være med i Skal vi danse bestemte hun seg også for at de fikk ta konsekvensene av det på et senere tidspunkt men at hun har en fantastisk mann hjemme. Jørgine Massa Vasstrand åpner opp om sjongleringen mellom hjem med fire barn og Skal vi danse.

I høst er det klart for en allstars-sesong av Skal vi danse der gamle vinnere finalister og publikumsfavoritter inntar parketten. 653k Followers 353 Following 1375 Posts - See Instagram photos and videos from Jørgine Massa Vasstrand funkygine funkygine. Denne gang blir kameraene med på.

Denne sesongen byr på en rekke private øyeblikk hvor seerne får vitne både fødsel.


Pin Page


Pin On Trening


Pin On S T I L


Pin On Circuit Training Total Body Workouts


Epingle Sur I Like Her


Pin On Jorgine Vasstrand


Pin Pa Crossfit Fit


Sunn Sprek Gjengen Cathrine Borchsenius Jorgine Vasstrand Haagensen Og Vibeke Lugg Gjeng Sunn Trening


Funkyginechallenge Fra Kypros Funkygine


Instagram Post By Jorgine Massa Vasstrand Aug 13 2015 At 8 19pm Utc


Pin Pa Workout Part Ii


Pin On Workout


Pin On Workout


Funkygine A True Inspiration


Pin On Health And Fitness


Pin On Teknik Rehab


Funkygine Helse Og Trening Helse Trening


Pin On Cardio Sculpt


Jorgine Massa Vasstrand On Instagram Get Over It Funkygine Funkyandfit

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel